Residentie HUSDINIO te Heusden-Zolder

Nieuwbouwproject Residentie "Husdinio", gelegen op de hoek van Guido Gezellelaan & Processieweg is een unieke kans als U een appartement of een woning zoekt dat op wandelafstand ligt van de lokale handelaars en tegelijkertijd een vlotte bereikbaarheid biedt naar de E313 en de E314.

Het moderne en stijlvolle project omvat 2 halfopen woningen en 12 appartementen met ondergrondse kelders en parkeergarages. Het appartementsgebouw zal bestaan uit 3 bouwlagen met op de bovenste verdieping 2 ruime penthouses met zuid gerichte terrassen.

Er wordt veel aandacht besteed aan degelijke en energiezuinige materialen waardoor we over BEN-woningen/appartementen kunnen spreken. De kwaliteitsvolle materialen zullen voor elk appartement of elke woning persoonlijk kunnen gekozen worden door de klant en afgewerkt worden door gespecialiseerde vakmannen waarmee wij al geruime tijd samenwerken.

De appartementen hebben een oppervlakte van 88 tot 147 m² ( bruto ) met ruime terrassen en de gelijkvloers appartementen hebben eveneens een tuin. De prijzen voor de appartementen liggen tussen €213.650 en € 352.000 (excl. btw & registratiekosten).

De woningen met bewoonbare oppervlakte van 153 m² zijn gelegen in de Processieweg en hebben 3 slaapkamers, een ruim terras met tuin alsook een carport met aansluitende fietsenberging. De prijzen voor de woningen starten vanaf €335.000 (excl. btw & registratiekosten).

Residentie Husdinio wordt gebouwd onder de Wet Breyne wat 100% bankgarantie geeft aan het project.

Download de pdf's

Meer informatie over dit project :

neem dan vrijblijvend contact op met ons via info@bouwinvestnv.be OF tel 0475/36.40.70 – 0478/51.86.49
Wij maken met plezier tijd vrij om samen met U de bouwplannen en afwerkingsmaterialen door te nemen!